Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.ecaterinateodoroiu.com: 

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul  www.ecaterinateodoroiu.com, denumit in continuare “site”.

Accesand sau utilizand site-ul www.ecaterinateodoroiu.com, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest site este detinut si administrat de S.C. Blue Masters Marketing S.R.L., denumita in continuare “furnizor” sau “operator”.

Drepturile de autor:

Continutul site-ului web www.ecaterinateodoroiu.com (inclusiv, dar fara a se limita la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, elemente grafice, logo precum si alte date) este proprietatea S.C. Blue Masters Marketing S.R.L. si a partenerilor si furnizorilor sai, fiind aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Pe aceste considerente este absolut interzisa utilizarea acestor elemente fara acordul scris al S.C. Blue Masters Marketing S.R.L., cu exceptiile prevazute mai jos.

Drepturile utilizatorului: 

Utilizatorul www.ecaterinateodoroiu.com are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului sau al tabletei, ori pe ecranul telefonului mobil, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, necomerciale.

Obligatiile utilizatorului www.ecaterinateodoroiu.com:

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

 • – aveti responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.
 • – aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
 • – garantati veridicitatea datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
 • – consimtiti sa nu utilizati site-ul in scopuri speculative, a generarii de comenzi false sau frauduloase.
 • – acceptati ca va este interzisa transmiterea de materiale, informatii si comentarii politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
 • – aveti obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continute in site.

Utilizatorul www.ecaterinateodoroiu.com nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.

Utilizatorul www.ecaterinateodoroiu.com nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul www.ecaterinateodoroiu.com nu are dreptul sa creeze baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Blue Masters Marketing SRL la adresa office@bluemasters.ro.

 

Conditiile generale de achizitionare de produse si servicii pe www.ecaterinateodoroiu.com:

Operatiile de completare a formularului de comanda si de lansare a comenzii, prin apasarea butonului “comanda”, efectuate pe site, vor fi considerate drept intentia dvs. ferma de a achizitiona un anumit produs de la furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la S.C Blue Masters Marketing SRL si va intra in vigoare mecanismul de livrare a produselor si serviciilor comandate.

Pentru achizitionarea produselor de pe site, ca persoana fizica, este necesar sa ne oferiti exclusiv datele cerute in formularul de comanda: telefon, adresa de email, adresa postala si CNP, potrivit legislatiei in vigoare.

Toate produsele si serviciile publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea furnizorului. Termenii si conditiile furnizorului (incluzind disponibilitatea produsului, regulile de plata si de transport) sunt publicate in formularul de comanda.

In momentul navigarii dvs. pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam sa luati legatura cu S.C Blue Masters Marketing SRL pentru detalii complete.

Completarea CNP pe facturile emise de BLUE MASTERS Marketing catre persoane fizice:

Potrivit Codului Fiscal, toate societatile inregistrate ca persoane impozabile platitoare de TVA sunt obligate sa declare livrarile/prestarile efectuate pe teritoriul Romaniei si sa depuna lunar/trimestrial declaratia 394.

Potrivit Ordinului ANAF nr. 1105/2016 pentru modificarea Ordinului presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 3.769/2015 privind declararea livrarilor/prestarilor si achizitiilor efectuate pe teritoriul national de persoanele inregistrate in scopuri de TVA si pentru aprobarea modelului si continutului declaratiei informative privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national de persoanele inregistrate in scopuri de TVA, atunci cand vanzarea se face direct catre o persoana fizica prin emiterea unei facturi, este obligatorie completarea CNP-ului in factura, deoarece in baza facturii emise este inregistrat venitul realizat si este colectata taxa pe valoarea adaugata.

Blue Masters Marketing se obliga sa nu foloseasca si sa nu divulge codul numeric personal pe care cumparatorul are obligatia sa il completeze in formularul de comanda conform reglementarilor legale in vigoare (vezi mai sus) in niciun alt scop decat:

 • pentru diligentele de emitere si transmitere a facturii catre cumparator, impreuna cu produsele achizitionate;
 • pentru diligentele cerute de institutiile fiscale ale statului in scopul declararii venitului realizat si colectarea taxei pe valoare adaugata, conform actelor normative specificate mai sus.

 

Nota de informare – prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Blue Masters Marketing S.R.L.

S.C Blue Masters Marketing SRL se obliga sa respecte legislatia in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. S.C Blue Masters Marketing SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date fiind inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 37975.

Prin introducerea de date personale pe acest site, prin abonarea la newsletter sau la publicatiile tiparite si/sau prin participarea la concursurile si tombolele organizate de catre Blue Masters Marketing S.R.L., avand J40/11523/2003 si CUI 15688588, cu sediul in Romania, Bucuresti, sector 5, Str. Fabrica de Chibrituri, nr. 34, etaj 1, ap. 6, denumita in continuare operator, atestati ca dvs., numita in continuare persoana vizata, ati luat la cunostinta de prezentele informatii in legatura cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre operator, in conformitate cu legea 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare.

 • Sunt de acord sa ma abonez la newsletter.
 • Sunt de acord sa primesc materiale promotionale prin posta.
 • Am citit, am inteles si sunt de acord cu prevederile Termenilor si conditiilor.

Prin furnizarea de date cu caracter personal de catre dvs. pe site-ul web sau pe formularele de abonare sau inscriere la concursuri si tombole, va exprimati acordul ca datele dvs. personale sa fie prelucrate de operator in urmatoarele scopuri: primire de corespondenta electronica si prin posta privind serviciile si produsele operatorului, marketing direct, reclama, publicitate, evidenta statistica, participarea la tombole sau concursuri in vederea acordarii de premii, abonare la publicatii on-line sau tiparite. Refuzul dvs. de a furniza datele mentionate atrage imposibilitatea indeplinirii scopurilor aratate.

Datele cu caracter personal prelucrate de catre operator si de catre imputernicitul acestuia, S.C. Software si Echipamente Electronice Pentru Dezvoltare „SEED” – S.R.L. sunt: numele si prenumele, sexul, domiciliul, data si locul nasterii, cetatenia, numarul de telefon, adresa de e-mail, imaginea si vocea persoanei (strict pentru materialele video/audio inregistrate la cererea operatorului), profesia, formarea profesionala, preferinte/obisnuinte/comportament. Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia imputernicitilor sai si a urmatoarei situatii: prin participarea la concursurile/tombolele organizate de catre operator, persoana vizata isi da acordul explicit pentru ca numele prenumele si imaginea/vocea dvs. sa poata fi folosite in scopuri publicitare de catre operator, pe orice canal de comunicare, internet, ziare, radio sau alte medii. In cazul anuntarii participantilor sau a castigatorilor, operatorul va putea face publice doar numele, prenumele, imaginea si/sau vocea persoanei vizate (strict pentru materialele video/audio inregistrate la cerere).

Destinatarii datelor personale prelucrate sunt: persoana vizata, reprezentantul acesteia, operatorul si imputernicitul acestuia, cu urmatoarea exceptie: in cazul castigatorilor la concursuri/tombole si doar in ceea ce priveste: numele, prenumele, data nasterii, imaginea si/sau vocea acestora, destinatari vor fi si urmatoarele persoane: orice vizitator al paginilor de internet ale operatorului; partenerii contractuali ai operatorului (internet, radio, tv, publicatii, presa scrisa, sponsori); orice ascultator de radio, telespectator sau cititor.

Operatorul este inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date sub nr. 37975.

Persoanelor vizate le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea nr. 677/2001, in special drepturile cu privire la informare, la accesul la date, dreptul de interventie, de opozitie, de a se adresa instantei competente si de plangere catre autoritatea de supraveghere. In intelesul Legii nr. 677/2001, principalele drepturi mai sus mentionate apartinand persoanelor vizate au urmatorul continut:

 • Dreptul la informare: este asigurat prin prezenta nota de informare. Orice persoana vizata are dreptul de a solicita de la Operator, la cerere si in mod gratuit pe e-mail o copie a acestei note.
 • Dreptul de acces la date: Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre acesta. Astfel, la cererea scrisa, semnata si datata a persoanei respective, trimisa pe adresa operatorului din Romania, Bucuresti, sector 5, Str. Fabrica de Chibrituri, nr. 34, etaj 1, ap. 6, o data pe an, in mod gratuit, operatorul va confirma daca utilizeaza date care o privesc.
 • Dreptul de interventie asupra datelor: Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:

(i) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

(ii) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

(iii) realizarea notificarii catre tertele persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform pct. (i) sau (ii), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat. Astfel, operatorul va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime toate acele date a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001.

In cazul in care este formulata o cerere de blocare, stergere sau transformare in date anonime a datelor personale, pana la data extragerii castigatorului in urma organizarii unui concurs/tombola, persoana vizata nu mai poate participa in mod legal la tombola/concursul organizat de catre operator, iar operatorul nu il va mai putea desemna castigator. Prelucrarea datelor este necesara si justificata in cazul desemnarii persoanei vizate drept castigator.

In acest caz, persoana vizata poate solicita operatorului ca datele sale personale sa nu mai fie folosite in scopuri publicitare de catre acesta, pe canalele de comunicare: Internet, ziare, radio sau alte medii, numai dupa trecerea a doi ani de la data desemnarii persoanei vizate drept castigator, in baza Ordinului nr. 52 din 2002 emis de catre Avocatul Poporului.

 1. Dreptul de opozitie: Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza. Refuzul dvs. de a furniza datele mentionate atrage imposibilitatea indeplinirii scopurilor aratate. In cazul in care este formulata o astfel de cerere pana la data extragerii castigatorului in urma organizarii unui concurs/tombola, persoana vizata nu mai poate participa in mod legal la tombola/concursul organizat de catre operator, iar operatorul nu il va mai putea desemna castigator. Prelucrarea datelor este necesara si justificata in cazul desemnarii persoanei vizate ca si castigator. In acest caz, persoana vizata poate solicita operatorului ca datele sale personale sa nu mai fie folosite in scopuri publicitare de catre acesta, pe canalele proprii de comunicare, Internet, ziare, radio sau alte medii, numai dupa trecerea a doi ani de la data desemnarii persoanei vizate drept castigator.
  Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In cazul afitarii de reclame pe site-ul web al operatorului, persoana vizata va trebui sa-si revizuiasca setarile de cookies pentru internet, din propriul calculator, pentru a nu mai primi reclama de la partenerii de marketing. Opozitia se formuleaza in scris si va fi datata, semnata si trimisa la sediul operatorului.
 2. Dreptul de a formula plangere: Persoana vizata poate inainta plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, dupa 15 zile de la inaintarea unei plangeri cu acelasi continut catre operator.
 3. Dreptul de a se adresa justitiei: Persoana vizata are dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de Legea nr. 677/2001, care i-au fost incalcate. Instanta competenta este cea in a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul.

 

Returnarea produselor

SC Blue Masters Marketing SRL va respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea tuturor produselor cumparate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, sa returneze produsele cumparate.

In cazul in care produsul este defect, clientul poate solicita returnarea produsului/produselor. Returnarea se va putea face numai impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil – poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra defectelor de fabricatie revine in sarcina SC Blue Masters Marketing SRL. Toata responsabilitatea asupra defectiunilor rezultate din cauza transportului in conditii improprii revine transportatorului, Posta Romana sau curier rapid.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator in perioada efectuarii expeditiei, in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate. SC Blue Masters Marketing SRL are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, SC Blue Masters Marketing SRL isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este: Str. Fabrica de Chibrituri Nr. 34, Et. 1, Ap. 6, Bucuresti, Cod 050183 pentru retururile efectuate cu Posta Romana sau pentru retururile prin curier rapid.

Important: Returile, indiferent de metoda de transport aleasa, nu se vor expedia niciodata de catre client catre SC Blue Masters Marketing SRL cu plata ramburs.

 

Accesul online al utilizatorilor

SC Blue Masters Marketing SRL nu garanteaza accesul clientilor la site-ul web www.ecaterinateodoroiu.com in orice moment, neraspunzand de probleme cauzate de terti (probleme tehnice, defectiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale SC Blue Masters Marketing SRL.

 

Limitarea raspunderii

SC Blue Masters Marketing SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceast site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografiile au caracter informativ, unele specificatii pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

SC Blue Masters Marketing SRL va putea modifica oricand detaliile disponibile online privind produsele si serviciile oferite. Imaginile si descrierile produselor pot contine erori sau pot fi diferite de realitate. SC Blue Masters Marketing SRL nu raspunde pentru astfel de situatii, dar va incerca sa le rezolve cat mai curand posibil de la momentul semnalarii acestora.

Preturile de pe www.ecaterinateodoroiu.com includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, daca nu se specifica altfel in mod special pe site. Costurile privind livrarea sau/si alte costuri ale serviciilor sunt mentionate in formularul de comanda si vor fi precizate si in momentul confirmarii comenzii de catre SC Blue Masters Marketing SRL.

In cazul in care SC Blue Masters Marketing SRL se afla in imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie ca acesta nu este gasit la adresa mentionata, nu poate fi contactat sau nu se prezinta sa ridice pachetul de la Posta Romana etc.), comanda va fi anulata iar produsele se vor intoarce la SC Blue Masters Marketing SRL. Pentru o noua livrare, clientul va trebui sa suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

In cazul in care clientul a facut plata in avans si, din vina sa, nu poate primi produsele in maxim 10 zile din momentul expedierii si nici nu poate fi contactat in interval de 30 de zile, comanda va fi anulata, dar plata nu va putea fi returnata, constituind despagubiri din partea clientului.

Comenzile inregistrate pe www.ecaterinateodoroiu.com in zilele de vineri dupa ora 1800 cat si sambata sau duminica vor fi procesate in ziua de luni, cu exceptia sarbatorilor legale. Expedierea se va realiza in 24 de ore din momentul comenzii (luni-vineri) iar livrarea se va face in 2-3 zile lucratoare in functie de modalitatea de transport aleasa.

SC Blue Masters Marketing SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura informatiilor si comentariilor postate de catre autor sau de catre vizitatorii site-ului, dar va veghea ca adresarea acestora sa se inscrie intr-o maniera politicoasa. Este interzisa utilizarea unui limbaj licentios sau a discriminarilor de orice natura. SC Blue Masters Marketing SRL isi rezerva dreptul de a sterge orice comentarii care nu se inscriu in conditiile impuse anterior. De asemenea, SC Blue Masters Marketing SRL nu raspunde de continutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

 

Forta majora

Atat clientul cat si SC Blue Masters Marketing SRL nu vor fi raspunzatori pentru neexecutarea obligatiilor asumate, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.